Android aplikacije 2. del

Kot obljubljeno včeraj, je danes na vrsti 2. del uporabnih aplikacij za android platformo.

6. gTasks
gTasks je aplikacija, ki bo poskrbela za vse pozabljivce. Z njo si kreiramo to-do liste in elegantno sledimo kaj moramo narediti, kaj smo naredili ipd. Super rešitev za vse tiste, ki imamo na dnevnih bazah 100 in 1 eno stvar za urediti.

7. Evernote
Aplikacija Evernote je nekoliko preveč kompleksna, da bi jo opisal na kratko. Predlagam, da si pogledate Evernote kar na njihovi uradni strani.

8. DropBox
Ker smo v večini tako osebno, kot tudi poslovno odvisni od informacij in dostopanju do le-teh, potrebujemo rešitev za dostop od kjerkoli. Govorim seveda o dostopu do osebnih datotek, ki jih potrebujemo na dnevnih bazah. DropBox poskrbi ravno za to. Nepogrešljiva aplikacija.

9. GO SMS Pro
GO SMS Pro je zamenjava za originalno SMS/MMS aplikacijo, ki teče na Androidu. Ima konkreten nabor dodatnih funkcij, ki jih osnovna aplikacija ne omogoča. A must have.

10. OdpiralniČasi
Aplikacija Odpiralni Časi Vam omogoča iskanje odprtih bank, pošt, trgovin itd. v bližini skupaj s slikami, komentarji in ostalimi informacijami. Aplikacija omogoča tudi iskanje Akcij (popusti do 60%) v restavracijah v vaši bližini.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.