Osveženo

freshstart_header

Po dolgem času sem se ponovno odločil malce osvežiti svoje spletno mesto/blog oziroma kakor bi ga že poimenovali. Nova podoba nov začetek ali nekaj v tej smeri bi se lahko reklo. :) Do tega momenta, sem se dotikal predvsem tem povezanih z IT / mobilnimi tehnologijami. Tudi v bodoče bo seveda to neka frekventna stalnica, a sem se odločil, da bom pisal tudi o ostalih temah.

Sicer sem bil do tega momenta prepričan, da je moteče če posamezen blog menjava tematiko ali pa dodaja objave na temo, ki so popolnoma nekaj drugega kot sicer stalnica, a bom šel čez to in se dotikal tudi aktualnih tem, zanimivosti, krivic in podobno. Mogoče pa bom celo s kakšno objavo dal komu temo za razmišljati, ali pa uporaben nasvet kam se odpraviti na zaslužen dopust. Bomo videli kaj ne? :)

V kratkem bom vključil med objavljanje tudi “potopise” in nasvete kako lahkih nog naokrog pridemo po različnih mestih v EU. Čisto osebne izkušnje brez nepotrebne navlake. Prva izmed takšnih destinacij bo opisana Barcelona, ki sem jo imel srečo obiskati v zadnjih dveh letih 2x in sem prepričan, da ni bilo zadnjič.

Stay tuned ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.