WhatsApp brezplačni sms

Ta objava je namenjena vsem tistim, ki na dnevnih bazah pošiljamo večje količine SMSov. S tem so seveda povezani stroški na “koncu” meseca. Naši operaterji nam sicer nudijo relativno OK pakete, ki nam ponujajo različno število zakupljenih SMSov, a sem prepričan, da jih mnogi porabimo pred koncem obračunskega intervala. :)

Rešitev za take ponuja WhatsApp. WhatsApp je aplikacija, ki nam omogoča prenos sporočil (tekstovnih in slikovnih) preko WiFi omrežja, ali mobilnega interneta (tukaj seveda ponovno plačujemo prenos), a roko na srce imamo skoraj na vsakem koraku WiFi dostop, pa tudi prenos podatkov mi nikoli ne uspe prekoračiti (zakupljen 1GB, vedno vklopljen). WhatsApp se obnaša kot običajna SMS aplikacija, ki jo že najdete na vašem mobilniku.

Vse kar morate narediti je to, da si namestite na vašo mobilno napravo WhatsApp. Enako velja seveda tudi za vse vaše kontakte s katerimi bi se radi dopisovali. Uporabno je to, da vam WhatsApp prikazuje kdo ima že nameščenega izmed vaših kontaktov. Tisti ki nimajo, pa jih enostavno prosite, če si ga lahko namestijo. Podprt je za vse večje mobilne sisteme (Android, iOS, BB, Windows, …), tako da ne bi smeli imeti problemov.

Več o WhatsApp in namestitev pa kar na uradni strani.

Za vsa dodatna vprašanja pa kot v navadi…komentarji ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.